Bewegend Leren Bal - Tafels

€ 27,77 € 22,95
SKU
93570

Deze speel & leer ballen zijn ontwikkeld onder het motto "spelen, bewegen en leren". Stimulerende beweging heeft een zeer positief effect op de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van kinderen. Bovendien bevordert spel de ontwikkeling van sociale competenties. De speel & leer ballen fungeren als schakel tussen cognitieve en motorische ontwikkeling. De kinderen kunnen zelfstandig met de bal werken, in koppeltjes of in een groepje. Hij kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De speel & leer ballen zijn zeer licht en zijn ideaal voor vang- en werpspellen. Zij bestaan uit een stoffen hoes (100% polyester) waarin een speciale ballon wordt geplaatst en opgeblazen.

 

Speltip - gooien, vangen, de tafels van vermenigvuldiging:

De kinderen gooien elkaar de bal toe. Steeds wordt de opdracht wordt beantwoord, die bij het vangen de rechter duim toont.

Versie: de tafels van vermenigvuldiging

Meer, minder of evenveel? Dat is de vraag bij deze opdracht! Noem getallen en hoeveelheden en los de eerste rekensommetjes op. Bevordert spelenderwijs rekenvaardigheden van jonge kinderen. Met het leren kennen van de eerste getallen en hoeveelhedenvan tot 10 begint het ontwikkelingsproces van het tellen.

ideaal om binnen en buiten te gebruiken
spelenderwijs rekenvaardigheden ontwikkelen
verhoogt het concentratievermogen en leuk om te doen
stimuleert beweging en gelijktijdig observatievaardigheden
 

Afmetingen: ca. 35 cm diameter

Inhoud:

speel & leer bal, stoffen bekleding, ca. 35 cm diameter
2 speciale ballonnen met mondstuk om op te blazen
gedetailleerde, meertalige spelinstructies