TurningTubes Set 24st.

€ 199,65 € 165,00
SKU
61014324

TurningTubes!!! Je kunt ze oppakken, omdraaien, omschieten , gooien, erop trappen enz., zonder bang te hoeven zijn ze te breken. Je kunt ze gebruiken in gymspellen voor leerlingen van alle leeftijden, in fitnessroutines voor oudere leerlingen of senioren, of ze gewoon toevoegen aan een bestaande activiteit met mensen van alle leeftijden om variatie en een leuke uitdaging te introduceren.

 

Plaats de Twin Cups verticaal rond het speelveld. Zorg ervoor dat 12 tubes blauw zijn en 12 turningtubes de gele kant boven hebben Verdeel de klas in twee teams en wijs elk team blauw of geel toe. Op het signaal rennen de spelers van de ene buis naar de andere en draaien ze om zodat de kleur van hun team bovenaan staat. Teams scoren punten voor elke buis met de kleur van hun team bovenaan. Het team met de meeste punten aan het einde van de ronde is de winnaar.

 

Je kan de TurningTubes ook gebruiken voor paaltjesvoetbal: Blauw boven en als de tube is omgeschoten draai je hem om en heb je nog ééb leven (Geel). Gebruik ze bij estafettes, werpspelen, bowlen, schietspellen, vloermarkeringen, enz.

 

De Twin Cups zijn gemaakt van duurzaam vinyl en zijn stevig, zacht en licht van gewicht, waardoor ze geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden. Met een ergonomische vorm die in het midden smaller wordt, bieden ze betere grip en comfort. De uiteinden zijn vlak en uniform, zodat ze zonder omvallen kunnen worden geplaatst.

 

De set bestaat uit 24 TurningTubes en wordt met een opbergtas geleverd.

Afmeting Tube:  20,5cm x 9,5 cm